Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Jemen

Nekretnina na prodaju u Jemenu

Jemen je država smještena na južnom kraju Arapskog poluotoka; njegovo službeno ime je Ujedinjena Republika Jemen. Glavni grad je Sana'a. Graniči se s Arapskim morem, Adenskim zaljevom i Crvenim morem, a na istoku s Omanom i na sjeveru sa Saudijskom Arabijom.

Ako želite kupiti nekretninu na prodaju u Jemenu, trebali biste znati da je Jemen jedna od najmanje razvijenih zemalja na svijetu i da je najsiromašnija zemlja na Bliskom Istoku.

Jemen je nekoć bio podijeljen u dvije države: sjeverni Jemen i južni Jemen. Dvije su zemlje ujedinjene 1990. godine kao Republika Jemen.

Nakon ujedinjenja izbio je južnjački secesionistički pokret, ali na kraju je bio pokoren. I dalje postoje napetosti između sjevera i juga; neki južnjaci izjavljuju da je sjeverni dio države ekonomski privilegiran.

Zakon o investicijama u Jemenu ažuriran je 2002. Novi zakon kaže da stranci mogu posjedovati zemlju i nekretnine. S druge strane, novi zakon ima nedosljednosti. Prema zakonu iz 2002. godine, stranci mogu posjedovati 100% zemlje i mogu izvoditi projekte bez jemenskog agenta i bez dobivanja uvoznih ili izvoznih dozvola od Ministarstva industrije i trgovine. Ali tome je u suprotnosti trgovački zakon koji inozemno vlasništvo ograničava na 49%. Dakle, prije kupnje nekretnine na prodaju u Jemenu važno je razgovarati sa stručnjacima i obratiti pažnju.

Glavni grad Sana'a posljednjih je godina doživio masovni program modernizacije infrastrukture u kojem su proširene ceste i modernizirane mreže javnih usluga. Međutim, trenutna urbana struktura Sane i nedostatak transparentnosti i dalje izazivaju brzi rast grada i rezultiraju neučinkovitim širenjem male gustoće i širenjem neformalnih naselja. Ova činjenica nije spriječila programere zaljeva da ulažu i kupuju nekretnine za prodaju u Jemenu, koji se doživljava kao djevičansko zemljište puno neotkrivenih mogućnosti ulaganja

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 36531

Prodaja Ostalo (Stambeno), Jemen, Sana'a, Sana'a, center

Reserved negotiation
Prodaja
Ostalo (Stambeno)

158 m²
Kuća u Sana'i centru prodaje, izvrsna građevina i središnje stambeno područje
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB